Project Description

VÝŽIVA DĚTÍ

OSOBNÍ ROZVOJ

KONKURENČNÍ VÝHODY

PŘÍNOS PRO PRAXI

VÝŽIVA DĚTÍ

Orientace na všechny věkové skupiny dětí. V kurzu probereme odlišnosti výživy dětí všech věkových kategorií, tedy od kojenecké až po adolescentní.

KURZ VÝŽIVOVÉHO PORADENSTVÍ SE ZAMĚŘENÍM NA VÝŽIVU DĚTÍ

Správně vedená výživa v dětském věku je ideálním startem do života. Ovšem dnes se o dětské výživě hovoří v různých souvislostech (obezita, alergie či intolerance) a informací a mýtu kolem ní je nespočet. V kurzu se dozvíte vše od základů, tedy od výživy těhotných a kojících, až po výživu adolescentů. Vycházíme z moderních vědeckých poznatků, prostor ale dáváme také alternativním stravovacím směrům. Kurz váš naučí co zařadit do jídelníčku, aby byl zdravý, vyvážený a pestrý, dále jak přesvědčit dítě, aby dalo zdravé stravě šanci a neodmítalo ji nebo jak jídlo připravit, aby chutnalo. Chuť je totiž v dětské stravě naprosto zásadní. Dále se naučíte jak skloubit zdravou domácí stravu se stravováním ve školních jídelnách.

JAK TO PROBÍHÁ?

Kvůli kurzu si nemusíte nic instalovat. Plně postačí váš internetový prohlížeč. Kurzy jsou plně funkční na všech počítačích a všech internetových prohlížečích.

Každý student získá přístup do studentské sekce. Dle typu kurzu musí student projít všemi náležitostmi k danému kurzu. Studenti naleznou všechny potřebné informace a studijní materiály ve studentské sekci, která představuje studijní systém. V průběhu celého studia mohou studenti konzultovat s lektory prostřednictvím e-mailové komunikace. V každém kurzu naleznete potřebné studijní materiály, ze kterých čerpáte informace. Po důkladném prostudování všech studijních materiálů absolvujete písemný test (online), na základě tohoto testu ověříme vaše znalosti. Následně vám bude zadána seminární práce, díky této práci ověříme pochopení informací s ohledem na praktické využití. Po úspěšném odevzdání práce vám bude vystaven diplom.

CO JE OBSAHEM KURZU?

  • Vnímání stravy u dětí
  • Výživa kojenců
  • Výživa batolat
  • Výživa předškolních, školních a dospívajících dětí
  • Pitný režim
  • Sladkosti
  • Obezita dětí
  • Alergie a intolerance u dětí, celiakie
PŘIHLÁSIT SE